perjantai 7. toukokuuta 2010

Sisustusta olohuoneeseen

Olen pitkään potenut olohuoneen sistustuksen uusimisen tarvetta ja nyt kun sain töitä, mikä tarkoittaa rahaa, ja tänään vielä ilmestyi Askon mainos josta löysin aivan mahtavat jutut olohuoneeseen, päätin pistää vähän aikaa rahaa sivuun ja pistää olohuoneen uusiksi. En nyt ole kotona joten kuvaa ei nykyisestä olohuoneen sisustuksesta ole ennen iltaa, mutta laitan tähän muutamia haaveita mitkä haluaisin hankkia :)



JAVA




LAZY



LOFT

Kuvat lainattu Askon sivuilta.

Tuo divaani oikein houkuttelee jo nimellään ostamaan sen lukunurkkauksen lepopaikaksi, mukaan vain viltti ja kirja :) Tuo Loft pöytä on hinnaltaan 799e, eli ehkä hippa turhan kallis, mutta päätinkin, että voin vähän ottaa mallia ja teettää eräässä paikassa tuon tyylisen tason olohuoneeseeni suunnilleen 100eurolla. Sohva normi hinta 440e mutta nyt hintaa oli "enää" 299e, toivottavasti on vähän pitempi tarjous... Divaani normi hinta 299e, nyt tarjous 149e.

Minun pitäisi vielä löytää hyvä TV-taso, johon saisin laitettua sekä elokuvat että kirjat. Ja muuta roinaa. Ehkä vähän suljettua kaappitilaa, mutta haluan myös avohyllyjä. Pitää siis vähän mietiskellä ja katsella.

Löysin muuten Prismasta vihdoinkin oikean kokoisen ja kivan pyöreän nukkamaton. Ja juuri nyt kaikilla loksahtaa suu auki kysyen että millä ihmeellä pidän sen puhtaana kahden karvaa 24/7 pudottavan turriaisen kanssa. No, sen haluan itsekkin nähdä ;) Mutta me want me want so im going to get it.

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti