sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Koirien esittely

Olen juuri vastikään tänään postannut, mutta nyt kun tässä odottelen tuon miekkoseni soittoa että hän on tullut salilta, niin ajattelin ajankuluksi kertoa teille koiristani... Ensin valokeilassa Lenni.


Lenni on ensimmäinen koirani, jota olen kinunnut niin kauan kuin jaksan muistaa. Olin Lennin syntymän aikaan opiskelemassa hevosenhoitajaksi ja silloinen entinen kämppäkaverini totesi että heille syntyi pari tipsua. Itsehhän olisin halunnut pitkäkarvaisen collien mutta sitten meille saapuikin tämä pieni komistus eikä päivääkään ole tarvinnut katua :)

Lenni tuntuu aina ajattelevan ennenkuin tekee ja käyttäytyy aina hyvin aikuismaisesti kun taas Hilla on sellainen täydellä kieroksella käyvä touhottaja (Oli se Lennikin sellainen ennen Hillan tuloa...). Hyvin tyypillinen itsenäinen rotunsa edustaja.

Pienen miehen edesottamuksia tulossa myöhemmin lisää :)



Hilla on sitten se pitkään harkittu ja odotettu. Tämähän nyt on ihan tyypillinen koiran omistajan tarina. Rupesi miettimään että olisihan se kiva saada Lennille oma leikkikaveri. Ja itselle harrastuskoira näyttelyihin tms kun ei Lennin kanssa niihin hommiin päästy. Lokakuussa 2005 sovittiin Hillan kasvattajan kanssa että otan häneltä sijoitukseen narttupennun kun sopiva sellainen syntyy ja sieltähän se viesti sitten tuli. Juhannuksena 2006 kävin hakemassa pikkuprinsessan kotiin :)

Hilla on luonteeltaan oikeastaan samanlainen kuin minä. Huomionkipeä (myönnänkö tuon oikeasti itsestäni...), aina löytyy paljon asiaa jolloin se ilmaistaan keinolla millä hyvänsä ja kova jännittämään kuten emäntänsä... Pieni prinsessa :)

Hillan kanssa käydään näyttelyissä aina silloin tällöin, nyt tosin odotellaan neidille vähän enemmän tuota elämänkokemusta, jospa sitten siellä näyttelypaikalla kaikki ei olisi niin hirmuista.




Teen tänään vielä sen asupostauksen, mutta saatan ajastella sen vasta huomiselle aamuksi, niin en nyt heti alkuun ole tunkemassa kolmea postausta päivässä :)

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti