maanantai 12. huhtikuuta 2010

My music at the moment nro.2.

No niin, lupasin listata vielä joitain biisejä mitä kuuntelen tällä hetkellä eniten, elikkäs tässä muutama lisää :)

Ronan Keating - When U Say Nothing At All



Klassikko, lapsuuteni kovimpia fanituksen henkilöitä ja vuosien tauon jälkeen muistin Keatingin olemassaolon ja tätä biisiä tulee nyt kuunneltua :)

Johanna Kurkela - Sun särkyä mä anna en



Saurus - Uuteen Maailmaan



Tästä oon mattimyöhäisenä kuullut ihan vasta joitakin kuukausia sitten, mutta kun tätä ystäväni koneelta musiikkia ladatessa kuulin, iski se samantien. Tää biisi ehkä on yksi parhaimmista Saurukselta, alla vielä toinen hyvä esimerkki.

Saurus - Saurussoundii



Lord Est - Sun vieres on lämmin



Kuulin ekoja kertoja Estistä kun mentiin yhtenä keskiviikko-iltana kaks vuotta sitten Giglin Marliniin. Venattiin tyyppiä 3 tuntia esiintymään, sitten se räki siihen mikkiin about 20min, kaikki oli lattialla että TÄH? ja tuosta maksettiin 3 euroa... Mutta silti, tämä biisi iski kun aloin kuunnella noita sanoja.

Ja pahoittelen, ollaan oltu todella laiskoja muzzun kanssa. Herra istuu aamusta iltapäivään yliopistolla, minä amiskan penkillä, sitten kumpikin raahautuu salille treenaamaan, ukolla siinä menee joka kerta vähintään se 3 tuntia ja sitten illalla minä raahaudun aikaisintaan kahdeksaksi Nepaliin (eli muzzun luo) tyyliin sanomaan puz ja hyvää yötä ja sammutaan kummatkin saman tien... Lupaan saada vielä ne ekat asukuvat tulemaan :)

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti