maanantai 12. huhtikuuta 2010

My music at the moment nro. 1.

Okei, tässä kun ei tällä hetkellä ole mitään tekemistä (vaikuttaapas mun elämältä tylsältä...), ajattelin tässä musiikin kuunteluvimmassani vähän näyttää teille musiikkimakuani tältä hetkeltä... Tämä osaa vaihdella vähän kausittain ja mullakin on ne mielialamusiikitkin olemassa...

Mutta tässä nyt muutamia mitkä kolahtaa jollakin tavalla, kertokaas mitä itse tykkäätte näistä?

Chisu - Sama nainen



Tää vain on niin kaunis kappale, sanat kolahtaa kunnolla ja muutenkin tykkään nykyisin Chisun kappaleista paljon. Ihme kyllä alkuun en niinkään ollut Chisu fani.

Jippu & Samuli Edelman - Jos sä tahdot niin



En ole tuota Jos Rakastat-elokuvaa vielä katsonut, pitää joku päivä katsella se kun mahdollisuus tulee, mutta tämä kappale iski heti kun sen kuulin.

Will Smith - Gettin Jiggy With It



Okei, tää nyt varmaan vähän ihmetyttää noitten ylläolevien jälkeen, mutta tätä biisiä on tullut kuunneltua sen jälkeen kun tapasin tuon muzzuni, tuntuu (pelottavaa ja outoa kyllä) että tää alkaa olla se "meidän biisi" koska tää on pakko kuunnella aina sillon tällön ja mä nauran edelleen kippurassa kun Shakur vetää ihme ilmetanssejaan :D Niin joo mä oon päättänyt joku päivä kuvata salaa ne sen tanssimiset tän biisin tahdissa, katsotaan onnaako ;)

Fintelligens - Mikä Boogie



Tää biisi saa AINA hyvälle tuulelle, aina pelastanut huonon päivän :) Mikä lie, mutta aina oon tykännyt näistä pojista ja musa vaan tuntuu paranevan koko ajan :)

Kapasiteettiyksikkö - Pakko Saada Sut



Ikivanha, siis todella vanha ja kaikki varmasti tuntee tän biisin mutta silti, love it. Thats that.

The Baseballs - Hot `N` Cold



Saa hyvälle tuulelle ja on vaan yksinkertasesti hauskaa menoa. Ja onhan noi tyypit ihan komeitakin...

Jenni

P.S. Täytyy nyt vähän vielä tutkia tuota mp3:stani ja katsoa mitä vielä kuuluu tähän kategoriaan, lisää siis tulossa myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti