torstai 15. huhtikuuta 2010

Shoppailua ja kolarointia

No niin, nyt ajattelin tässä illan lopuksi ennen ukon viereen kömpimistä postata vihdoinkin tänne viime viikon shoppailut... Tässäpä siis tulee :) Jos vaan mies jaksaa (kerron kohta mitä tänään on sattunut ja tapahtunut) niin se saa huomenna ottaa vähän kuvia musta noi ihanuudet päälläni :)





Tämä löytyi KappaHallista hintaan 19,90, not ba at all. Olis ollu myös punaisena mutta tuo sininen tuntuu käyvän mulle vähän paremmin. Rakastan tuota koska on sellainen oversise heti rintamuksen alapuolelta ja liehuu kivasti :)





Tätä tuli ensin mietiskeltyä hetki Seppälän sovituskopissa, mutta lopulta totesin että kyllä se nyt on sen verran kiva että mukaan lähtee, oli viimeinen kappale ja hintaa enää vain vaivaiset 10 euroa. Tääkin sellanen iso malli, i like it.

Olen nyt näköjään tosissaan tykästynyt noihin löysiin rentoihin paitoihin, ja yhtäkkiä lopettanut totaalisesti farkkujen käytön ja siirtynyt leggareiden pariin, niitä kävinkin tuolla samaisella reissulla hakemassa kahdet mustat kappaleet, niistä ei nyt kyllä kuvia ole (huomenna asukuvassa kylläkin). Ja tottahan se on, että leggarit ovat kesää ajatellen huomattavasti paremmat kuin farkut :)





Rusettipanta KappaHall 2,50
Vihreät nappikorvikset Glitter 3,90
Rengaskorvikset H&M 2,90

Minullahan ei ole ollut korvareikiä sitten sen jälkeen kun mummon luokse 9 vuotiaana kylään mennessä mummi ei korvareikiäni hoitanut ja ne menivät umpeen (mulla paranee korvareiät todella hitaasti). Nyt sitten päätin hakea ne, menkööt vaikka vuosi täyteen paranemiseen mutta minähän otan ne. Ja niinpä sitten menin. Sainkin heti kotiin tultua olla vaihtamassa sitä hoitokorvista ohuempaan koruun, koska hoitokorvis alkoi puristaa vaikka korvanlehdet eivät olleet edes paljoa turvonneet, lähinnä ongelma oli siinä piikin paksuudessa. Tätä korvisten vaihto-ideaa edellytti yli tunnin raivarit kun muzzun kanssa ahtaassa vessassa yritettiin saada sitä hoito-korvista takaisin siitä reiästä läpi kun pitihän ne saada putsattua... Tosissaan jopa mies-kultani oli vähän väliä yrittämässä tunkea sitä korvista korvasta läpi, ja nyt harmittaa kun ei tullut ikuistettua tuota menoa :D

Niin ja tosiaan, muzzusta puheen ollen... Se kävi tässä minun äitini luona kylässä (missä olen tällä hetkellä pitämässä taloa pystyssä kun äippä on kuntoutuksessa) ja lähti sitten pyöräilemään kotiin, matkaa 4km. Totesi lähtiessään että hän tulee sitten onlineen (eli Yahoo msn) heti kun on kotona. Minä aloin reilun tunnin päästä ihmetellä että missä se viipyy eikä vastaa puhelimeen tai viestiin. No, tulihan se sieltä onlineen lopulta kahden tunnin päästä lähdöstään ja heti kertoi että oli pikku kolarissa... Joku nainen oli tuossa 400metrin päässä tästä ajanut Shakurin päälle autollaan suojatiellä, töytäissyt pyörää ja Shakur oli lentänyt selälleen ja kolauttanut taka-raivonsa. Oli ollut nainen, siis tämä autokuski ihan paniikissa ja itkenytkin tietenkin säikähdyksissään, mutta Shakur vakuutti olevansa kunnossa jne. No eipä ollut herra mulle viittinyt soittaa, vaan lähtenyt raahautumaan kotiin 4km päähän, matka kestänyt lähes kaksi tuntia. Ei kuulema ollut viitsinyt säikäyttää mua (siis mä ilmeisesti rupean itkemään todella herkästi sen mielestä...) ja kun oli pakko päästä pesemään ne pirun kuntosalivaatteet huomista varten... Hmm, mitenkähän tämä tärkeysjärjestys menikään?



No, pakkohan mun sitten oli tulla tänne vahtimaan sitä (koirat vein naapurin mummolle hoitoon, kiitos Eeva :)), kun sen päähän rupes särkemään ja nyt se kiltisti nukkuukin tuossa kuorsaten vähän turhan kuuluvasti :D Taidankin nyt jättää tämän pienen turhautumisen takia puurnaamisen ja painua tuonne miehekkeen kainaloon nukkumaan :) Katsotaan aamulla kuka saa taas tahtonsa läpi (lue; minä) että herra käy lääkärissä EIKÄ mene huomenna salille treenaamaan. PISTE.

Makoisia unia kaikille :)

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti