keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Operaatio mustasta blondiksi

No niin, nyt aion uhmata kaikkia kirjoittamattomia ja kirjoitettuja lakeja siitä, että hiuksia ei kannattaisi itse alkaa vaalentamaan mustasta vaaleaksi. Kyllä, operaatio alkakoon.

Voisin tietenkin ensin näyttää tuon alkutilanteen joka on siis suunnilleen tällainen, umpimusta ruskeaksi kulahtaneena vähemmän kauniilla juurikasvulla (oma värini siis tuollainen hiirenharmaa). Tulipas mielenkiintoinen kuvaelma. Väri on ollut sama varmaan ainakin viimeiset kaksi tai kolme vuotta ja nyt haluan vähän vaihtaa vaaleampaan.





Ja sitten se tulos mihin haluan päätyä. En ole siitä vielä ihan satavarma mutta tässä nyt voisi olla se tän hetkin ykkönen omaan päähän (ja nyt mua ärsyttää koska toi värimalli sattu just löytymään Lauren Conrandin päästä...)





Opeeraatio blondiksi alkoi sillä, että päätin värjätä jo tuon aika tyylikkääksi päässeen juurikasvuni pois vaalean ruskealla värillä joka sattuikin löytymään sopivasti äipän varastoista jonka kilttinä tyttärenä tuhrasin omaan päähäni. Enkä tietenkään voinut muistaa ottaa tarkempaa kuvaa juurikasvusta ennen värjäystä mutta...tässä nyt värjäyksen jälkeen juurikasvu.



Tulos siis...sanonko mistä... Tuollaista epämääräisen ruskeaa mulla nyt sitten pilkottaa siellä täällä päätä. Muuten on kyllä mustat hiukset, en valitettavasti onnistunut saamaan muista hiuksista järkevää kuvaa. Tästä on nyt sitten ideana vetää varmaankin tulevana lauantaina kasa ohuita raitoja sinne tänne, ja toivon sormet ristissä että raidat vaalentaisivat tätä pehkoa lisää.

Tänään on muuten ollut aika lailla päin seinää koko päivä... Aamulla vedetiin oikein hienoa keskustelua muzzun kanssa, jonkinlaista ihme kinaa ja minä olen ollut koko päivän lähestulkoon pillahtamassa itkuun, kun vikat kaks päivää on mennyt näin. Nice...

Loppuun vielä tän päivän kuunneillun biisi, tätä oon kuunnellu lähinnä ton "kiroamisen" takia tänään...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti